петак, 18. децембар 2020.

Medical Plants-micelarna voda, šampon i mleko za skidanje šminke

 Ćao najbolji moji!

Kako ste? Nadam se da ste dobro kao i ja, u ovom postu pišem vam o tri proizvoda brenda Medical Plants koji ste već imali prilike da upoznate na mom blogu, pisala sam u ovom postu o drugim proizvodima istog brenda blog post. Imaju i svoj sajt koji možete pogledati ovde medic-plants.com . Takođe imaju i instagram klik ovde instagram. Pa ovog puta sam dobila sledeće proizvode: micelarnu vodu, šampon protiv peruti i mleko za skidanje šminke.

Micelarna voda sadrži 450ml proizvoda, prijatnog je mirisa, skida šminku u jednom potezu, kada to kažem mislim i na maskaru koju skida odlično. Potrebno je veoma malo staviti na tupfer, skida lepo i tečne mat karmine. Micelarna voda je blaga i nežna prema koži, primetila sam da mi nije isušila kožu što je dodatni plus jer to sada u hladnim danima ne želim dodatno da mi se isušuje koža. Ne peku me oči od nje tako da imate veliki plus od mene. 
Već dugo vremena mučim muku sa peruti koje nikako ne mogu da se otarasim, isprobala sam ovaj šampon protiv peruti i mogu slobodno da kažem da mi je poboljšao stanje, perut je i dalje tu ali ne u tolikoj količini kao inače. Rekla bih da je drži pod kontrolom, za sada mi odgovara a već sam na pola bočice, verujem da će i do kraja ostati tako. Prijatnog je mirisa, ne miriše veštački, lepo peni, za sada mi je super. 
Mleko za skidanje šminke i hidrataciju kože, u poslednje vreme koristim sve češće mleka za skidanje šminke jer mi ona najviše prijaju, blaga su prema koži, ne isušuju je i to mi prija. Ovo mleko je poput kreme za lice, divno i nežno skida šminku sa očiju, ne peku me oči, prava magija. Divan proizvod, mislim da ako bih morala da biram da samo jedan proizvod koristim to bi bio ovaj. Definitivno sve preporuke od mene. 


4 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3