Potrošeni proizvodi #7

Ćao najbolji moji.
Bila sam vredna i uporno trošila proizvode, bacila sam se na trošenje i sada javno pred vama obećavam da neću kupovati ništa novo dok bar ne potrošim većinu proizvoda. Eto. Moj dragi će biti presrećan zbog ove izjave :D Nadam se da ste dobro, da ste nasmejani i da uživate u ovim ne tako toplim danima. Pa da krenemo sa proizvodima.
Oriflame dvevna krema.Ne znam šta bih rekla ovoj kremici, bila mi je dobra, lep miris ima, ali nije potrošena i ide u kantu. Miris se promenio, tekstura nije ista, istekao je rok i u kantu ide.
Avon care krema za lice sa matičnim mlečom. Koliko sam se samo mučila sa ovom kremom, koristila sam je za lice, ruke, telo i nikako da je potrošim. Istekao je rok, pozdravićemo se.
Avon care family za lice, ruke i telo. Ovu ogromnu gigansku kremu sam potrošila zajedno sa mamom. Lepo miriše, hidrira, vrlo sam zadovoljna sa njom.
Multiaktiv snail skin care. Krema za lice od puževe sluzi. Iznenadila sam se kako mi je lepo hidrirala lice, ali pošto mi je razbijem poklopac, krema više nije za upotrebu. Razmišljam da kupim full size pakovanje.
Avon care 3in1. Ne znam da li sam jedina kojoj je ovo bilo prvo sredstvo za čišćenje lica. Meni jeste. Dobro sredstvo, potrošila sam ga, međutim, sada sam pronašla druge proizvode tako da se sigurno ne bih sada vratila na njega. Prijatan je, lepo očisti kožu i dalje ga možete pronaći u Avon katalogu.
Diplona i Nivea šampon za kosu. Mogu da kažem da su oba odlična. Ako se ne varam oba su bila u favoritima u toku prošle godine. Sa Diplonom mi je trebalo dva puta da operem kosu. Nivea šampone obožavam tako da nemam zamerki.
Lilly trakice za depilaciju i krema za depilaciju. Trakice su okej, kao svake trakice, samo što su ove oko 200din. Krema je nešto najbolje što sam probala i sigurno ću je kupiti ponovo. Nikada brže, lakše i bez posekotina se nisam rešila dlaka sa nogu. 
Šampon za suve pranje Batiste i Syoss. Oba su odlična, samo je razlika u ceni. Batiste šampon za suvo pranje (na slici je tester i on je oko 200din) full size je oko 600 dinara dok je Syoss oko 300din. Oba dobro mirišu, nemam zamerki. 
Tuferi: Lara care i 2xRial. Pa tuferi kao tuferi, ali su mi malo dosadili Rial, pa ću ih promeniti verovatno. I Lara je okej. Ništa specijalno.
Sweet baby vlažne maramice. Ovo su najbolje maramice na svetu! Bili su u favoritima, odlične su, ne rastežu se, uvek su dovoljno natopljene, a cena je svega 103 dinara. 
Velnea kozmetički štapići. Ne znam kako sam mogla da živim bez njih ali bukvalno. Najbolji su kada popravljate ajlajner bez nervoze i stresa, uradite pravi posao za vas.
She gel za tuširanje. Pa ništa specijalno, čini mi se da sam je dobila na poklon, tako da ništa specijalno, verovatno je ne bih sama kupila. 
Nivea testeri šampona i regeneratora. Kada sam ih probala oduševila sam se kako je moja kosa reagovala, ali nekim čudom kada sam kupila full size šampon razočarala sam se, o tome uskoro. 
Lilly Young derm. Prvi proizvod je puder, kao tinejdžerka ovakvi proizvodi su mi prijali i odgovarali. Drugi je sredstvo protiv akni. I poslednja dva su puderi samo u drugim brojevima a inače su novija verzija prvog pudera, možete ih i sada pronaći. Ove proizvode sam pronašla dok sam sređivala makeup kutak. Definitivno idu u kantu.
Balea dvofazno sredstvo za skidanje šminke oko očiju. Okej je, lepo skida šminku, baš u jednom potezu. Meni je dugo trajalo. A cena mu je oko 100 dinara.
Oriflame sjaj. Omiljeni sjaj, koji nije lepljiv koji je diskretno izgledao na usnama i idealan je bio za školu. Obožavala sam ga, to je mi je bila druga bočica, sada ne koristim toliko sjajeva ali bih mu se rado vratila.
She lip gloss. Promenio je miris, nikada se iskreno i nismo slagali zbog boje, tekstura je divna, tako da je bolje da se pozdravimo.
Malena lak za nokte. U broju 64. Ništa specijalno, u početku su mi bili WOW. Kada sam probala bolje lakove i njihovo sušenje u roku 60 sekundi, prestala sam da korisitm ove druge sa kojima mi treba više vremena. Ovaj lak se osušio, nešto malo ispod pola je ostalo. Možete ih pronaći u Lilly drogerijama.
I na kraju, skupljajte čepove! Da pomognemo deci kojoj je pomoć neophodna! Čepom do osmeha na ovoj stranici možete pronaći kutije gde možete da odnesete čepove. 
Ljubim vas!
Instagram: jfashionlover97

Постави коментар

10 Коментари

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3