Mark face and body scrub-Recenzija

Ćao najbolji moji.
Danas pričamo o pilingu za koji ste već svi sigurno čuli, on je zavodljivi Mark sa kojim se družimo pod tušem. Dolazi u pakovanju od 200g, moj je klasičan sa kafom, pogodan je za lice i telo. Reč Marka " Došao sam da ti dokažem da je moguće spojiti letpo i korisno, sve u cilju tvog zadovoljstva. Nakon dugog i napornog dana, tu sam ja! Apsolutno tvoj Mark! Pobrinuću se za tebe i tvoje telo. Čekam te ispod tuša. Dozvoli da te zadovoljim."   U nastavku pročitajte detalje ovog neverovatnog pilinga.
Mark piling dolazi u pakovanju koje je na prvi pogled papirno, a unutra je folija koja štiti piling od vlage tako da možete slobodno da ga držite u kupatilu. Napravljen je od najkvalitetnijih zrna kafe robusa, smeđeg šećera, bademovog ulja, organskog kokosovog ulja, morske soli i vitamina E. Piling je 100% prirodan.
Koristi se tako što na vlažne dlanove kružnim pokretima raznesemo proizvod po telu. Možete da ga koristite na suvu a i na vlažnu kožu, meni vise prija na suvu, tada je piling mnogo jači. Koža posle njega ostaje lepa, glatna na dodir. Koristi se od 2-3 puta nedeljno. Oduševljena sam kakvo iskustvo imam sa ovim pilingom, svima ga preporučujem. Bukvalno jedva čekam da prođu dva dana kako bih se opet družila sa njim. 
Piling možete naručiti www.markscrub.rs
Da li ste probali ovaj piling?

Постави коментар

11 Коментари

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3