петак, 20. децембар 2019.

Blogmas #20 Top 5 knjiga

Ćao najbolji moji!
Nisam skoro pisala o knjigama a toliko bih zelela. Ne citam puno ali kada me nesto zainteresuje mogu da procitam za 3 dana. Top 5 knjiga koje su me odusevile a neke naterale da im se ponovo vratim. Odavno sam pisala o knjigama na blogu, zato sada u nastavku sledii koje su to knjige koje sam obozavala ove godine. 
Odmahni rukom i kreni dalje-Rejcel Holis. Jako interesantna knjiga i od skoro je u prodaji. Pronasla sam se u svakom poglavlju knjige i sigurno cu je ponovo procitati. Obuhvatila je razne teme sto se tice dijeta, usvajanja, pisanja knjige itd.. Preporucujem.
Zenski razgovori-Dusan Radovic. Na veoma kreativan i duhovit nacin je prikazan zenski svet. Kako je sve u sustini nasa zbrka u glavi to to. Knjiga me je odusevila svojim pricicama. 
Dah zivota-Pol Kalaniti. Covek koji je lekar i pomaze ljudima sa svojim bolestima i problemima postaje jedan od njih. Boluje od raka. Kako se on osecao, kako su se ljudi osecali, jako emotivna i teska knjiga koju nisam mogla da procitam za jedno popodne. Sam kraj je zavrsila njegova zena. Pretpostavljate kakav je ishod bio na kraju. Tuzna ali istinita prica.
Devedesete u kraju-Jovana Ristic. Procitala sam oba dela, drugi se zove "Znas ti ko sam ja?". Oba dela su mi super. Prvi deo Devedesete u kraju sam procitala par puta, vreme devedesete, prve air max patike i prve diskoteke. Meni je sve to zanimljivo. Lagana i brzo se cita.
Tesko te zaboravljam-Tamara Popov. Nasa mlada nada Tamara, vraca veru u ljude i u ljubav. Roman je prelepo napisan, procitala sam knjigu za 2 dana. Brzo se cita i nema ocekivanih delova kao u nekim knjigama. Preokret situacija za cas. Preporucujem. 
Da li ste procitali neku od ovih knjiga?? 

4 коментара:

  1. Ženske razgovore sam pronašla na yt Milena Dravić ih je inerpretirala, doduše izgleda da ima samo par videa; tako da mi se to čini zanimljivim. Dah života - naježila sam se, volela bih da pročitam ali mislim da bi me jako rastužilo i da mi ne treba taj stres :( Nisam pročitala ni jednu, sviđa mi se tvoj ukus, ja nekako često posežem za bestselerima jer mi privuku pažnju, iako oni često znaju biti "mačka u džaku" ja sam srećom naletela samo na dobre knjige. Hvala na preporukama!

    I'mperfect

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3