петак, 1. мај 2020.

O mojim planerima

Ćao najbolji moji!
Kako ste danas? Kako planirate da provedete vikend? Nadam se da ste dobro. Od početka ove godine koristim običnu svesku kao planer. Planer u kome crtam, šaram, bojim, sadržaj je veoma prost, deo blogger, finansije, mesecni ciljevi i hobits kao što je trening, voda, čitanje, raspoloženje itd. Kratko i jasno Bullet Journal.
Dok postoji i drugi planer koji je manji i njega uvek vučem sa sobom haha :D  
U njemu se nalaze dnevne obaveze, znači šta trebam da uradim, šta da pošaljem kurirskom službom, sve što čini jedan moj dan. 

Ne volim datumirane planere, zato sam se odlučila za Bullet Journal planer, mogu sama da ga uređujem i to mi pruža zadovoljstvo. Ne kupujem planere baš zbog toga, već kupujem sveske koje mogu sama da preuredim. Ova je ukoričana sveska koja meni odlično služi, na prvoj strani je Dizni i roze je što mi je preslatkoo. Naravno uvek postoje bolje ideje od ovih koje vam sada prikazujem, možete da prelepite tapetom planer i biće personalizovan i presladak. Na vama je, bitno je da ste kreativni! 
 Sledeća stvar, motivacija i inspiracija. 
Aktivirala sam se na pinterestu, ako želite zapratite me pinterest.com/jfashionloverr
Dosta stvari sam videla tamo, probala sam da primenim u planer, nadam se da ću biti sve bolja i bolja. 
Tamo možete da pronađete sve što zamislite, takođe pinterest je moja najbolja inspiracija, mislim da veća inspiracija ne postoji. 

Želela sam da vam pokažem i napišem kako se organizujem, kod mene mora da bude sve napisano na papir inače ništa od moje produktivnosti. Neki kažu da je bolje sve da se ima u glavi ali ja ne mogu tako. Volim papir i olovku, šarene olovke, stikere i sve ostalo što nalazim na Ali Express. Sve što vam je slatko i pitate se gde možete da pronađete, pa na Ali Expressu, 80% stvari koje viđate na instagramu su sa kineskih sajtova, Ali Express, Ebay itd. Naročito te slatke stvarčice za planere i organizaciju. 
 Nisam baš stručna sa crtanjem ali se trudim! 
Kako se vi organizujete??? Da li koristite planere? Da li volite kupljene ili obične sveske pa da ih ukrašavate??


8 коментара:

 1. Odličan post!Neko sam ko izuzetno veruje u planere i ne znam kako bih živela bez njih.Imam dva,jedan za blog,ideje i obaveze vezano za to drugi za sve ostalo i konstantno vucaram neke papire sa dnevnim obavezama i to do listama,nekako mi je to lakše da mi stalno bude u ruci...Pinterest je i meni najveća inspiracija,zaista divna aplikacija,posebno za nas koji se na neki način bavimo kreativnim poslom/hobijem!
  beautyqueen000.blogpost.rs

  ОдговориИзбриши
 2. Odličan post! Ja sam izuzetno neorganizovana osoba i jako mi je žao zbog toga. Nemam nekih prevelikih obaveza pa ih i ne raspoređujem ali sam planirala da promenim to. Sviđaju mi se ideje i takođe se slažem da je pinterest definitivno izvor inspiracija i da je tamo mnogo lakše pronaći inspiraciju neko na nekim drugim platformama. Odlično napisano.
  Ilmaha

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala puno. Imam dana kada nemam uopste obaveze pa mi taj deo ostane prazan, nemam sta da napisem.

   Избриши
 3. Hi dear, your blog is so beautiful. I really like it.
  Follow for follow? I already follow you. Btw I am the new one and I would appreciate it.

  https://salyaves.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши
 4. Do skoro nisam organizovala svoje vrijeme i obaveze, međutim otkako sam u karantinu lakše mi je da sebi napišem šta imam od "obaveza". Vremenom sam zavoljela organizaciju, planere i pridržavanje istom, tako da sam uživala u postu. Divan ti je planer, a post je sjajan:)

  http://sosihappylife.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3