субота, 22. август 2020.

Luxol.rs-recenzija

Cao najbolji moji!
Luxol je brend iz Zrenjanina, osnovana jos davde 1884.godine i to kao radionica za proizvodnju sapuna i sveca. Meni je ovo neverovatno jer je nas domaci brend iz Srbije, bas sam srecna sto sam dobila da isprobam proizvode bas iz njihove radionice. Oni jos govore o istini o sreci, fenomenalno! "Ovo je njihov sajt luxol.rs. Podelimo srecu i rastimo!" Neverovatno! Mnogo sam srecna sto mogu da podelim sa vama ove divne proizvode! 
Luxol univerzalna krema od kamilice, ova kremica je nasla put do moje majke. Svi u kuci koristimo univerzalne kreme ali ona najvise. O kremici, bas prijatno mirise, pakovanje je super kvalitetno, koristila sam je za mazanje ruku i super je hidrirala, nije mnogo masna ali je bas taman. Sve preporuke. Inace ovo pakovanje ce vam bas dugo trajati. 
Luxol gel za suvo pranje ruku, odlican, u danasnje vreme ovo je neophodno svima da imaju u svojim torbama. Odlican, preporuke. 
Luxol tecni sapun, ovo me je posebno odusevilo, zbog mekoce ruku, nisam ocekivala da ce ovako biti nezan prema kozi. Pumpica kao i samo pakovanje su divni, sve radi i bas lepo dozira proizvod. Nastavicu da ga kupujem, hvala vam na ovakvom otkricu. 
Balzam za kosu i sampon za farbanu kosu, posto moja kosa nije farbana, prosledila sam ih drugarici koja se farba i odusevljena je. Cak sta vise kazu da joj ne isusuju kosu, meni je ovo fenomenalno!
 Balzam za kosu i sampon za normalnu, mama i ja ih koristimo i veoma nam se dopadaju zbog keratina, kosa je lepo zagladjena, svilenkasta na dodir, nisam ocekivala ovo od ovog brenda. Meni su fantasticni, pakovanja su prakticna, jednostavna, sve preporuke. Sigurno ce vam se dopasti jer stvarno daju sjaj kosi! 
Da li vam se dopadaju proizvodi???? 


14 коментара:

  1. Ovi proizvodi deluju zaista odlično! Nekada davno sam koristila gore pomenuti balsam za kosu sa keratinom :) Divna recenzija! ♥

    Milica's diary

    ОдговориИзбриши
  2. I have never used these products 😊 thay look very interesting 😊

    ОдговориИзбриши
  3. What a wonderful selection of products! They all look really wonderful.
    the creation of beauty is art.

    ОдговориИзбриши
  4. great products dear... nice review

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3