субота, 26. септембар 2020.

Pixi Beauty Large Lash Mascara

Cao najbolji moji!

Kako ste? Sta radite? Kako provodite ove kisne dane? Na instagramu sam napisala da uskoro citate o Pixi maskari, pa evo je konacno recenzija! 

Pixi maskara dolazi u zelenom, lepom i velikom elegantnom pakovanju, nisam videla da je ovako dobro uradjena bilo koja druga maskara na nasem trzistu. Cetkica je velika, nije silikonska, meni to odgovara, lepo razdvaja trepavice, ono najbitnije ne lepi trepavice. Ovde mozete da je narucite klik ovde. Dopada mi se maskara i zbog dugotrajnosti, nekada je nosim 12h na trepavicama i ne mrdne. Ne mrlja ispod oka kao neke maskare, a vrlo je postojna. Nije vodootpona ali je jako crna. Da li je preporucujem? Da! Maskara je odlicnog kvaliteta, mozda je cena malo jaca ali mislim da vredi te novce. 

Vrlo malo joj treba da prestigne Essence sa vrha, meni je Essence crazy volume maskara godinama omiljena maskara i nisam zelela da je promenim, medjutim sada je dosla Pixi maskara i bas mi se dopada kako mi izduzi trepavice i da im volumen. Veoma sam zadovoljna i nastavicu da je kupujem. 

Koju maskaru preporucujete? 


Hvala sto citate moj blog, vidimo se u sledecem postu! Ljubim vas! 


6 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3