субота, 26. децембар 2020.

FR madcos-Acnepris, Uqinu, Duft&Doft

 Ćao najbolji moji!

Jedan Korejski brend koji se moze nabaviti online, mislim da ih u radnjama nema. Ovo su proizvodi za kožu koja je sklona aknama. Probala sam proizvode i ako nemam problema sa aknama, vec mi iskoči po neka bubuljica, pa sam samo ta mesta i tretirala. Posle mog isprobavanja prosledila sam proizvode dalje, devojci kojoj su ovi proizvodi pomogli da smanji akne itd. Nije ih rešila u potpunosti ali ih je baš baš puno smanjila. 
Zadrzala sam samo prvi proizvod koji je poput rolona koji stavljam samo na problematične delove, tj, direktno na bubuljicu, jer drugačije mislim da nema potrebe da isušujem celo lice. Ne izleči bubuljicu preko noći, to mislim da ne moze nijedan proizvod ali mi smanji upalu i pomogne joj da brže prođe, i naravno da je manje bolna. 
Drugi paket je jedan zanimljiv i ima puno noviteta koje sam isprobala i sada mogu da prenesem svoje konacne utiske. Ako me pratite na instagram mogli ste već da vidite da sam pisala o ovim proizvodima. Danas u jednom postu možete da pročitate sve o ovim proizvodima. 
Mini kreme za ruke, odlične su, pre svega pakovanje je predivno i preslatko, odlično hidriraju, baš ih preporučujem!
Serum i kremu za oko očiju iz iste linije, vrlo su nežni prema koži i baš lepo hidriraju lice i predeo oko očiju. Pakovanja su prelepa i baš mi prijaju ovi proizvodi. 
Krema za stopala sa ureom, odlična krema, meni su stopala procvetala a sada su zimi su mnogo loša, tako da ova krema me spašava. 
Tri proizvoda, umivalica, toner i losion, umivalicu nisam probala jer nemam problem sa aknama, pa sam prosledila devojci koja ima. Toner i losion su me oduševili, više koristim toner jer mi koža brzo upije i baš je lepo hidrirana, zdrava i izgleda sveže. 
U suštini to je to, meni se Korejski proizvodi dopadaju i stalno ih koristim, tako da od srca preporučujem da pogledate šta sve imaju u ponudi. 


 

4 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3