уторак, 29. децембар 2020.

Freeman maske za lice

Ćao najbolji moji!

Freeman maske za lice koristim već godinama, mnogo mi se dopadaju i jedva čekam da isprobam sve koje imaju u ponudi. Volim ove maske u tubi jer dugo traju, odlično rade svoj posao i veoma su jeftine za tu količinu koju dobijete. U nastavku čitate recenziju o četiri maske za lice koje trenutno koristim. Ovde možete da pogledate postove o nekim drugim maskama koje sam koristila i pisala o njima a istog su brenda Freeman. piling-maska-aktivni-ugalj-i-crni-secer i freeman-maske-za-lice-recenzije. Ove maske ne morate da kupite odmah full size pakovanje, postoje mini pakovanja, maske za 1 do 2 korišćenja i tačno možete da vidite da li vam odgovaraju. 

Sajt na kome možete da nabavite ove maske je kozmetikateatar.com. Možete da ih pronađete i u Dm drogeriji, samo što su na sajtu često na popustu pa pogledajte sajt. 

Maska sa glečerskom vodom i ružičastim božurom protiv nečistoća. Tuba sadrži 175ml proizvoda, ovo je gel maska, predivna tekstura, baš prija mojoj koži, hidrirajuća maska i baš volim da je koristim, koristim je do 3 puta nedeljno jer mi tako najviše prija. Maska lepo miriše i verujem da se svima dopada. 
Noćna maska za lice sa kamilicom i dinja medljika. Sleeping mask je maska poput kreme za lice koju nanesete uveče i prespavate sa njom. Ujutru je samo ispirete. Ponekad je nanesem na lice kada mislim da ima potrebe, odlično se ponaša, ne ostavlja fleke i mrlje. Poput kreme je i brzo se upija. Super je za one koji vole ovakve maske, ja je baš retko koristim. 
Hidrantna maska za lice sa krastavcem i aloja verom. Maska koja je peel-off, odnosno odlepljuje se sa lica, osvežavajućeg je mirisa, taj efekat zatezanja je okej, nije kao ostale peel-off maske koje su grube i čupaju sve dlačice sa lica. Ova maska je nežna i osvežavajuća. 
Antistres maska sa mineralim iz mrtvog mora. Moja omiljena plava maska za lice, odlična, mnogo lepo očisti lice, efekat zatezanja dok se maska suši je minimalan, obožavam glinene maske i ovo je moja omiljena maska. Posle njega moje lice je nežno i svilenkasto na dodir. Svima je preporučujem!
Koju masku ste probali i meni preporučujete?? 
 

4 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3