Godišnji favoriti-Top 5 proizvoda-Kozmetika

Ćao najbolji moji!

Kao što sam i obećala danas čitate o top 5 proizvoda koji su obeležili moju godinu a tiče se kozmetike. Ovo su proizvodi koje koristim svakodnevno i koje ću sigurno nastaviti da kupujem i koristim. O nekim proizvodima ste već čitali na mom blogu o ostalim čitate danas. Ako vas zanimaju moji godišnji favoriti nastavite sa čitanjem. 

Pixi Glow Tonic, mislim da ste već do sada shvatili koliko ga volim i koristim pa možete da pročitate detaljan post o ovom toniku ovde klik ovde.
Nacomi body mousse moj omiiljeeeniii, takođe imate post na mom blogu klik ovde pa pročitajte. 
Ebelin sundjerčići, koristim ih za skidanje maske sa lica, dobijaju se dva, pokvase se i odlični su, mekani i nežni, možete da ih koristite kao piling sunđerčiće, kupujem ih u DM drogeriji. 
Balea aqua roll-on ima metalnu kuglicu i odličan je za smirivanje kože ispod očiju, lepo hidrira, lepo hladi i neki je čuvaju u frižideru meni je to previše hladno pa je držim normalno na polici. Možete da je pronađete u Dm drogeriji i od mene sve preporuke! 
Catrice Lip tretman sa ši buterom, odličan balzam za usne, više je kao neka maska, koristim je uveče pre spavanja na izpilingovane usne, odlično je i stvarno ne znam da li još uvek može da se nabavi, nadam se da može jer je odlično! 

Koji su vaši favoriti???

Коментари

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3