понедељак, 21. децембар 2020.

Kineske četkice+čišćenje četkica-Artsap antibakterijski sapun

 Ćao najbolji moji!

Kada je šminkanje u pitanju potrebne su nam četkice, alat sa kojim radimo, volim da je sve uredno, čisto i dezinfikovano. U nastavku pogledajte četkice koje sam naručila sa nekog kineskog sajta, ne morate za početak odmah da kupite originalne i skupe četkice, počnite sa nekim jednostavnim i jeftinijim. Za početak će obavljati odličan posao, npr.ove četkice su stare sigurno 3 a možda i 4 godine, i dalje su iste kao prvog dana, nijedna dlaka im ne fali, ne raspadaju se tokom pranja i imaju isti oblik. 

Prvo da pređemo pranje četkica, dobila sam sa instagram profila artsap_cosmetic, imaju još dosta proizvoda koje možete da pogledate, veoma su inovativni i stvarno prave predivnu i kvalitetnu kozmetiku. Za više informacija o drugim proizvodima posetite ih na instagramu. 
Sapun za pranje četkica je antibakterijski, ambalaža je dovoljno široka da može i četkica od kamenog ili tečnog pudera da stane i lepo se opere. Dobija se i silikonska mreža na kojoj dodatno trljate četkice. Meni se odlično pokazalo, četkice se brzo očiste, nežne su na dodir i proizvod lepo peni.  Preporučujem da probate i da naručite jer ovakav proizvod nećete naći u drogerijama. 

Četkice su naručene sa nekog kineskog sajta, nema potrebe da dajete 2 ili 3 puta skuplje ovde od preprodavca već naručite sami ili neko da vam naruči sa Ali expressa, mnogo je jeftinije a kvalitet je odličan. Ove četkice su sve zrele za pranje, namerno sam htela da vam ih pokažem kako izgledaju prljave. Takođe ima i par četkica koje su čiste, čisto da vidite razliku. Uopšeno o četkicama, pa dlaka im je odlična, nije gruba, ne bocka, lepo nanese proizvod, dobar je kvalitet. U nastavku pročitajte par reči o svakoj četkici pojedinačno.
Takođe želim da napomenem ako ja koristim neku od ovih četkica za nešto drugo od predviđenog razlog je što mi više tako odgovara, predlažem i vama da eksperimentišete kada su četkice i njihova namena u pitanju, oduševićete se za šta su sve dobre.
Ovo je četkica koju koristim za bronzer, odlična, oblik je divan, lepo blenda proizvode i ovo je čista četkica. Lepo se pere, gusta je ali dovoljno mekana. 
Četkica za hajlajter, moja omiljena četkica, ima takav oblik što možete videti na slici da je odlična za jagodice. Mislim da bi dobra bila za rumenilo. 
Definitivno četkica za konture, odlična, tanka a široka, odlična za konture. Ne znam za šta bi se drugo koristila.. ako imate neku ideju napišite. 
Koso sečena četkica za popunjavanje obrva, meni idealna, nije baš za ajlajner jer je previse debela za ajlajnere ali za obrve fantastična! 
Još jedna zanimljiva četkica koju koristim za kameni puder, za ispod očiju, odlična četkica, premekana, lepo nanese proizvod. 
Ovu četkicu koristim za nanošenje hajlajtera ispod obrve i unutar oka, kao i za ispod oka, odlična je za te stvari. 
Četkica kojom nanosim senku preko celog kapka, baznu senku, nekada nanosim i senke u boji, ali mi služi samo za utapkavanje tj.nanošenje senke, nikako za blend. 
Ako vam se ovaj post svideo ostavite komentar, ako želite da pišem o četkicama za blend pišite. 
 

4 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3