среда, 30. децембар 2020.

Potrošeni proizvodi-Decembar

Ćao najbolji moji! 

Za kraj ove godine ide post o potrošenim proizvodima koje sam potrošila u decembru, ove postove i dalje možete da očekujete na kraju svakog meseca. Najviše volim da čitam o potrošenim proizvodima a i sama da ih pišem, sećam se da sam otvorila blog sa ciljem da pišem o proizvodima koje potrošim, jer pre nego što sam otvorila blog počela sam da sakupljam potrošene proizvode. Kada potrošite proizvod tek tada vidite da li ćete ga ponovo kupiti ili ne. Pa možemo da pređemo na poslednji post za ovu godinu a vama želim da provedete srećni praznike sa svojim porodicama, da budete živi i zdravi, pa se mi čitamo u januaru. 

Medical Plants Aloe Vera Pantenol gel za čišćenje lica, mnogo mi se dopao, vrlo gust gel, prijatnog i osvežavajućeg mirisa, ima pumpicu i vrlo lako se skida sa lica što je meni baš bitno da bude brzo. Pisala sam o Medical Plants proizvodima možete da pogledate ovde klik ovde.

žHederaVita šampon za kosu sa ulje makadamije, odličan šampon, lepo opere kosu, sviđa mi se što je bila živa i puna života, nije se brzo masnila i lepo je mirisala. Pisala sam i o njemu ovde na blogu klik ovde.

Fresh stapići za uši, klasični, nema tu šta da se priča, stalno uzimamo neke druge, to nam je skroz nebitno. 
Balea gel za tuširanje sa uljem, svi su poludeli za ovim gelom, meni je bila okej ali sada nisam pala u nesvest, dopada mi se, možda kupim ponovo, imam osećaj ulja za koži, nema prijatan miris, miriše mislim na maslinovo ulje.  
Medical Plants piling za lice, super je bio, nije grebao lice, lepo je i hidrirao kožu, nije isušivao što me je baš iznenadilo, probala sam ga malo i na telu i odličan je bio i kao piling za telo. Ima jak miris kajsije i pomalo slatkast. Pisala sam o ovom pilingu ovde klik ovde.
Dva proizvoda istog brenda, u pitanju je Korejska kozmetika pisala sam recenziju ovde klik ovde. Umivalica poput ulja koja se pretvara u mleko za skidanje šminke, okej proizvod, ovo ulje mi je baš prijalo, i ako ne volim ulja na licu, ovo je odlično skidalo šminku. 
Piling poput peska koji što se više trlja na licu tako se pretvara u gromuljice, odličan piling, neobičan, mislim da takvog nema na našem tržištu. Trajao mi je baš dugo, volim efekat na licu koji ostavljaju ova dva proizvoda u kombinaciji. Divni su, ako nekada budete imali priliku da ih isprobate odusevicete se. 
Koji od ovih proizvoda vam se najviše dopada? 
 

12 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3