субота, 31. јул 2021.

Potroseni proizvodi-Jul

Cao najbolji moji!
Jos jedan mesec sa potrosenim proizvodima je tu, definitivno je bolja situacija nego proslog meseca, sada sam se bas potrudila a verujem da ce avgust biti jos bolji. Ima svega, kozmetike, nesto malo sminke, ima nekih proizvoda za kucu, nadam se da cete uzivati u ovim potrosenim proizvodima. Pa mozemo da predjemo na post.
Dve kupkice, Balea Men, vec je toliko puta vidjen na mom blogu, ne menja ga zato ga najvise i ima, mirise sveze i osvezavajuce, odlican je. 
Balea limitirana kupka za telo, nije mi se dopala, jedva sam cekala da je potrosim, a sada trosim onu drugu takodje iz letnje linije, bas su cudne teksture, mirisi ocajni. 
Bref gel, okej je, ne sklizne brzo a miris je lep i osvezavajuci. Clin koristimo vec dugo, lepo mirise, za sve je okej, nastavicemo da ga koristimo. 
Colgate paste za zube, optic white, odlicna pasta, nije mnogo ljuta ali bas lepo opere zube, moja omiljena pasta za zube. Triple action je ljuta i okej je. Za mene Colgate paste su najbolje. 
Lycia trakice za nausnice, odlicne, nema iritacije, lepo uklanjaju, mnogo mi se dopadaju, meni dugo traju. Balea aqua sprej za osvezavanje lica, ovo je manje pakovanje, kupicu ponovo jer je odlican proizvod za ove letnje i paklene vrucine. Pravo je osvezenje. 
Catrice filler za obrve, ima malo boju, odlicno mi je rascesljao obrve, cetkica je fina pa je lako bilo raditi sa njim. Farmasi ZEN maskara, odlicna, narucicu ponovo, daje volumen, duzinu, divna maskara. 
Cien brijaci, ne preporucujem, mislim da su ovo najgori brijaci koje sam probala, slabi su, ta plastika je jako losa kao i samo secivo. 
Luxol tecni sapun, lep, nije nista specijalno, postoje i drugi mnogo bolji. Libresse ulosci sada omiljeni, jako su fini i tanki, ne osecam ih kada ih nosim.
Koffein sampon za kosu, jedan od kvalitetnijih sampona koje sam probala, jak je, meni mirise na mentol, osecaj kada se opere kosa je da je kosa nekako zivahna, lagana, nije teska. Odlican sampon i kupicu ga ponovo. 
Top Blasam sa keratinom, dobar mi je bio kada stavim ulje, dakle, koristila sam ga samo kada sam skidala ulje sa kose jer za drugo nije. Kao balsam posle sampona nikako nije iso. Cien Pro Vitamin, odlican, moja mama ga koristi i obozava ga. Ja trenutno isprobavam neke druge ali volim i sa njim da operem ponekad kosu. 
Secerni piling od Medical Plants, ja nemam reci koliko volim ovaj piling za telo, savrsenstvo. Piling je jak, ima ulje u sebi pa posle pilinga koza je premekana, odlican je i pre brijanja nogu, to sam takodje isprobala i odusevila se. Sigurno cu ga kupiti ponovo. 

Koji proizvod vam se najvise dopada??? 

2 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3