понедељак, 24. јануар 2022.

Jos jedan haul post ove nedelje-Lidl, Lilly, DM,

Cao najbolji moji!

Jos jedan haul post ove nedelje, ima vise sminke, nadam se da ce vam se dopasti, pisite mi koje proizvode ste vi koristili. 

Prva stvar su kozmeticke maramice iz Lidla, ima ih 200 komada i cena je 144 din cini mi se. Koristila sam ih ranije super su, one se najvise isplate kada su na akciji, jeftinije su od kucne hemije. Sve preporuke, ako niste probali probajte. Inace ja ove maramice koristim za sve zivo. 

Palmolive kupka, uzeo je u Lilly drogeriji, muska kupka, prelepo mirise, cena je bila 165 din. Dosadile su nam Balea kupke pa se trudimo da sto vise drugih isprobamo. 
Stapici za usi, ima cak 300 komada, uzela sam ih za uklanjanje greskica sa lica tokom sminkanja. Mislim da ce biti okej. Pakovanje je takodje prelepo. 
Sledeca tri proizvoda sam uzela na neverovatnoj akciji u Dm drogeriji, bili su na onoj polici da su snizeni zbog isteka roka, zbog ostecenja ili izlaze iz asortimana. 
Alverde puder u prahu, pred istek roka, ali moze da se iskoristi, cena je bila vise nego povoljna 239 din. 

Essence puder u kamenu, zbog malog ostecenja unutra cena je bila 110 din. Jedva cekam da ga isprobam jer mi deluje jako dobro. 
Na kraju najvece odusevljenje je bila ova paleta, kupila sam je sa polomljenom trecom nijansom hajlajtera. Imala je zastitinu foliju preko tako da ih niko nije dirao pre mene, ali se verovatno u transportu polomila. Kada sam dosla kuci represovala sam je i dobila sam paletu hajlajtera za 200 dinara. Veoma sam zadovoljna i nastavicu da obilazim te police jer stvarno moze da se ustedi. 

Koji proizvod vam se najvise dopada? 

4 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3