субота, 24. децембар 2022.

Blogmas 24-Lafy Natural maske za kosu

Volim da negujem svoju kosu maskama za lice, od kako sam dobila Lafy Natural maske za kosu samo njih koristim. Mozete ih pronaci na njihovom instagram profilu i u Dm drogeriji. Ceo njihov asortiman postoji u Dm drogeriji. Lafy Natural od kako se pojavio na nasem trzistu osvaja mnoga srca, ovo su fantasticni proizvodi za negu kose. O ostalim njihovim proizvodima pisala sam ovde 


Par reci proizvodjaca: 
  • ruža maksimalnu hidrataciju, poboljšava trenutno prodiranje vlage u dlaku
  • Štiti od lomljenja kose i uticaja toplote na kosu
  • Pojačava metabolizam vitamina D u središtu folikula dlake
  • Omekšava kosu podržavajući elastičnost, smanjujući pojavu lomljenja i opadanja
  • Štiti boju od ispiranja kao i od posvetljivanja boje pod uticajem UV zraka

Lafy Natural intense hydrating MultiMoist CLR maska za kosu sa naučno dokazanim i delotvorinim aktivnim sastojcima MultiMoist CLR i Vitamin F pruža potpunu hidrataciju i pomaže u osnaživanju vlasi. Lafy Natural MultiMoist CLR, kompleks fruktopolisaharida i cvekle, omogućava efikasnije raščešljavanje mokre kose. Pruža zaštitu boji od ispiranja, štiti od posvetljivanja boje pod uticajem UV zraka, kao i od lomljenja kose i negativnog efekta toplote na kosu. Podstiče metabolizam vitamina D u središtu folikula dlake. Shea puter, ulje koštice kajsije i ulje od argana dubinski regenerišu i obnavljaju vlagu i omekšavaju kosu pružajući elastičnost, umanjujući pojavu lomljenja i opadanja kose.


Par reci proizvodjaca: 
  • Sa efikasnim aktivnim sastojcima Cutibiome CLR i Vitamin F hrani kosu
  • Jača i obnavlja hemijski obrađenu kosu i temena glave
  • CutiBiome CLR smanjuje upale koje utiču na stvaranje peruti
  • Posebno je efikasna u obnavljanju oštećene kose
  • Vraća i pospešuje sjaj kosi

Lafy Natural Deep strengthen & repair VITAMIN F maska za kosu sa efikasnim aktivnim sastojcima pruža kosi sveobuhvatne nutritivne vrednosti. Lafy Natural Deep strengthen & repair maska doprinosi u jačanju i reparaciji oštećene ili hemijski obrađene kose i temena glave. CutiBiome CLR je sinergijski kompleks ekstrakata manuke, crnog bibera i magnolije. Pored primarne funkcije jačanja kose, ova maska pruža esencijalnu podršku za prirodnu ravnotežu između kože i njenog mikrobioma, te pomaže kosi da se izbori protiv peruti. CutiBiome CLR umanjuje aktivnost stvaranja filma i značajno umanjuje upale koje utiču na formiranje peruti.


Konacni utisci. Ovo su maske koje ne mozete da zamislite teksturu, ovo morate da probate. Ove maske su poput kreme za telo, ja imam takav osecaj. Prelepo mirisu, mala kolicina je dovoljna za celu duzinu kose. Ono sto je dobro jeste da ova maska radi i kada je drzite u kadi 10 minuta ali i kada je ostavite preko noci u kapici. Naravno efekat je bolji kada je drzim preko noci. Sigurna sam da su ove maske promenile moju kosu, promenile su nacin na koji je stilizujem, ona je sada dugacka i ravna. Nije potrebno da je tretiram toplotom. Odusevljena sam kako sam zavolela svoju kosu, jer ko me prati duze zna da ja ne volim da stilizujem kosu, ono sto sam ja koristila bio je samo sampon i to je to. Medjutim, sada kada koristim dosta toga, primecujem rezultate, volim svoju kosu, volim kako je duga i meka. Ova maske su pravi raj, jedna je za tretiranu kosu, obojenu a druga je za hidrataciju. Za hidrataciju je apsolutni moj favorit. Za farbanu kosu sam probala i prosledila je drugarici. Ona se takodje kune u ovu masku tako da sve preporuke. Cena jeste mozda jaca oko 2000 dinara je ali vredi svakog dinara. Necete se pokajati ako je budete uzeli jer ce vam dugo trajati a kosa ce biti meka i nezna na dodir. 

Koju masku za kosu vi koristite? 

1 коментар:

  1. Would be great to try this product because I havent really been efforts when it comes to my hair.
    https://www.melodyjacob.com/2023/01/why-send-your-kids-to-daycare.html

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3