петак, 31. мај 2024.

Potrošeni proizvodi-Maj 2024

Novi potrošeni proizvodi su tu, potrošila sam vrlo malo proizvoda ali rekla bih kvalitetnih proizvoda. Ovo su proizvodi koje obožavam, vrlo rado kupujem i koristim, sigurna sam da ste ih već viđali na mom blogu, pa evo ih ponovo uz nekoliko reči.

Elseve Dream long šampon za kosu, koristim ga već sada mogu da kažem godinama, moja kosa ga obožava, pruža sjaj, od ovog šampona kosa brže raste, zaista je sjajan i rado ga preporučujem svima. Ne mogu da verujem da još uvek nisam napisala posebnu recenziju ovog šampona, moraću da napišem. 
Dove piling za telo sa braon šećerom, ovo je moj omiljeni piling, nije bitan miris već brend koji pravi ovo neverovatno čudo. Ranije je mogao da se pronađe u Lilly drogeriji međutim već jako dugo da ne uvoze u Srbiju. Pisala sam detaljnije o ovom pilingu ovde Dove piling za telo. Sada ga možete proći u Janković apotekama i online na Signal Plus sajtu. 
Potrošila sam jedan balzam za kosu, balzame ne koristim često jer više volim maske za kosu, ali ovaj je bio okej. Miris je bio okej kao i učinak na kosi, mekana i nežna kosa ali miris se ne zadržava u kosi. 
Na kraju jedan gel za tuširanje, sada sam u fazi da želim da isprobam sve Balea gelove, ovaj sam već koristila i obožavala sam ga, sada je isto uživanje koristiti ovaj gel, lepo miriše. Iz Advent kalendara o kom sam pisala ovde Advent Balea kalendar micelarnu vodu, okej je bila, kao i ostale Balea micelarne vode, nije se razlikovala, prosečna, nije baš najbolje skidala oko očiju ali dobro, okej je. 

Koliko proizvoda ste vi potrošili u maju?

1 коментар:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3