петак, 14. јун 2024.

Hedera Vita Orahovača sun bronze butter, body oil, after sun cooling lotion

Hedera Vita je nas domaci brend koji se bavi proizvodnjom kozmetike, dugi niz godina sarađujemo i mnogo volim njihove proizvode. Danas želim da vam predstavim nekoliko proizvodi koji se koriste leti za brže tamnjenje kože. U pitanju je linija proizvoda pod nazivom Orahovača koja je namenjena za sve tipove kože koji žele da dobiju preplanulu kožu tela. U nastavku možete pročitati recenzije sledecih proizvoda: Sun Bronze Butter za telo, dvofazno ulje za brže tamnjenje kože i cooling losion posle sunčanja.

Dvofazno ulje za brže tamnjenje kože sadrži spf20, dolazi u ambalaži od 200ml, dvofazni sistem, vrlo prijatan na koži, obogaćen uljem oraha i UV filterima, koji pruža koži umerenu zaštitu od UV zračenja, neguje kožu i omogućava brže tamnjenje. Ulje sam koristila maizmenično sa marmeladom za brže tamnjenje, prijatan miris, lako se nanosi uz pomoć pumpice, odlično se razmazuje. Meni se svidela cela linija Orahovača, originalna, sjajna i vrlo povoljna. 

Ulje možete nabaviti online sun-bronze-dvofazno-ulje.

Orahovača After Sun Cooling Lotion predstavlja izbalansiranu kombinaciju odabranih sastojaka koji umiruju kožu i štite je od slobodnih radikala pružajući istovremeno prijatan osećaj hlađenja na koži. After sun losioni koji hlade su danas neizostavni deo svakog letovanja, posle sunčanja ovakvi proizvodi prijaju koži da je ohlade. Izbegavajte sunce kada je najjače i pored spf-a koji nanosite. Čuvajte se, ove proizvode možete da koristite ujutru i uveče kada ste na plaži i da dobijete boju koju želite. 

Losion možete nabaviti online after-sun-losion-sa-efektom-hladenja.
Sun Bronze Butter za brže tamnjenje kože, dragoceni efekti biljnih ulja oraha, kokosa i suncokreta ujedinjeni su u jedinstvenom puteru bogate teksture i neodoljivog zlatno-bakarnog sjaja. Buter stvara mastan sloj na površini kože, koji je štiti, pruža negu, ostavljajući kožu mekom i glatkom sa blistavim tenom. Marmelada je nešto što mi se najviše dopada, sadrži šljokice koje se predivno sijaju na suncu, odlično se razmazuje, meni baš prija i volim da koristim ovakve proizvode. 

Buter možete nabaviti online orahovaca-sun-bronze-butter.

Na Hedera Vita sajtu možete pronaći razne proizvode, pa obratite pažnju. 
Hvala vam sto čitate moj blog <3

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3