недеља, 30. јун 2024.

Potrošeni proizvodi-Jun 2024

Tačno smo na polovini ove godine, junski potrošeni proizvodi su tu, za razliku od prethodnih meseci kako nisam nikako bila zadovoljna potrošenim proizvodima ovog meseca sam zadovoljna. Više sam koristila maske za lice što mi je jako drago, pa u nastavku pogledajte koje sam proizvode potrošila. 

Momak je potrošio Fa gel za tuširanje, okej je bio, lepo je mirisao, osvežavajuće. Velnea penu za brijanje smo zajedno trošili, pena hladi, lepo miriše, sjajna je bila i kupiću ponovo. 
Maske za lice koje sam potrošila, sve su bile sjajne i kupiću ponovo. 
Masku za stopala, ne znam po koji put je koristim i kupujem, sjajna je, stopala posle nje su mekana i nežna. Sve preporuke. Još jedna maska za lice, super je bila. 
Avene popularna termalna voda, potrošila sam je, ovo je moj godišnji favorit, odlično hidrira lice, kupiću ponovo. Balea pecevi za ispod očiju, sjajna stvar kada ih izvadite iz frižidera. 
Moe28 gel za intimnu negu, okej je bio ali mislim da ima boljih. Balea after sun gel za tuširanje, prvi put sam probala i oduševila se, kupiću ponovo, baš prija tokom ovih vrelih letnjih dana. 
Balea sapun, jakooo isušuje kožu, ne preporučujem ga. Cien štapici okej, ništa specijalno. VZK pantenol uvek imam u kući, okej je i stalno ga kupujem. 
Vlažni toalet papir, ništa specijalno, mislim da je kupljeno u Svetoforu. Sundjer koristim za skidanje glinene maske sa lica, to uvek imam u rezervi. Osveživač ništa specijalno, mirisao je prvi dan, kasnije nije i baš mi se nije dopao. 
Koje proizvode ste potrošili ovog meseca? 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3