недеља, 27. децембар 2020.

Ruska Naravna Kozmetika-recenzija proizvoda

Ćai najbolji moji!

Dobrodošli na moj blog, kako ste? Šta radite? Sigurno ste čuli za Rusku kozmetiku, ovde možete da pronađete njihov sajt blmam.com na kome možete da naručite proizvode. Ako niste možda čuli, Ruska Naravna Kozmetika je prirodna kozmetika. Vrše dostavu po celoj Evropi, sada je besplatna poštarina za porudžbine preko 30e. Na njihovom sajtu možete da pronađete dosta proizvoda, ja sam izabrala samo par ali vi zato pogledajte njihov asortiman. 

Linija Čista linija ima dosta proizvoda i ovaj piling je jedan od tih. Piling je 100% prirodnog sastava, sadrži i sok maline. Piling mi se dopada jer je divan i nežan na koži, volim ovakve pilinge koji ne grebu već nežno uklone mrtve ćelije. Ima 50ml i trajaće mi jer je dovoljna mala količina za celo lice. Dopada mi se. 
Mix Box sadrži 3 maske za lice, dakle jednom osnovom i dve bazne pa možete da pravite kombinacije maski kako vi želite. Potrebno je da dodate prema razmeri 1:2. Sviđa mi se kako je ideja zamišljena i kako se pravi, veoma je lako i brzo, sviđaju mi se maske. Najčešće koristim avokado kombinaciju, jer je odlična maska. 

Lifting maska za lice u maramici, ovu masku sam prosledila majci. Ovo je maska crni biser, Njoj se baš svidela, lepo miriše, maramice je fino natopljena. Njoj se sviđa, verujem da je ova maska za zreliju kožu. 
Sledeća maska je namenjena hidrataciji i ja sam se mnogo obradovala jer mi je pakovanje preslatko. Slaba sam na pakovanja pa sam ih ranije kupovala ocigledno je samo zbog pakovanja, medjutim prestala sam da ih kupujem i koristim ali ove sam morala da isprobam. Dopada mi se ta vulkanska svežina jer je moja koža bila baš nahranjena. 
Čista linija još jedna maska koja pruža efekat na licu kao posle salona, da li je to moguće? Sadrži ekstrat breze algi, osvežava i ulepšava ten. Odlična maska, lepo miriše i divno hidrira, dopada mi se. 
I poslednja maska koja takođe ima divno pakovanje, ova maska je sa aloe verom i to 80% vlaznosti, odlična maska, takođe za hidrataciju. Od srca preporučujem da pogledate njihove proizvode. 

 

4 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3