уторак, 30. април 2024.

Potroseni proizvodi-April 2024

Cao ljudi, kako ste? Sta radite? Nadam se da ste dobro, ja sam se ponovo izgubila na blogu, nema me, ne stizem da pisem i postala sam dosadna sama sebi sa ovim ponavljanjem kako ne stizem, to je moja losa organizacija ali sada nadam se da sam tu i da cete citati moj blog. 

Danas citate potrosene proizvode koje sam potrosila tokom meseca aprila, nema puno ali eto ima zanimljivih proizvoda. 

Potrosila sam Cien tufere za lice, koristila sam ih za skidanje sminke sa lica, super su povoljni, stalno njih kupujem. Tom Tailor parfem je potrosio decko, ne znam koji mu je po redu ali ja ovaj parfem obozavaaaam. Fresh krema za ruke, potrosila je moja mama, ja sam je samo probala i onako okej je. 
Potrosila sam Loreal Elseve dream long sampon od 500ml jer mi stvarno odgovara, od ovog sampona mi nenormalno raste kosa, sjajan je, ako niste probali probajte, necete se pokajati. Lepo mirise kosa i dan nakon pranja. 
Axel tecnost za pranje sudova, mislim da je kupljeno u Lidlu, okej je bio, sada imam Fairy i dobar je zaista. 
Catrice tretman za usne, ovo je bio divan proizvod ali nazalost pokvarilo se to malo sto mi je ostalo. Sjajno je hidrirao usne, koristila sam ga uvece u debljem sloju poput maske za usne. Balea maska za lice sa vitaminom C, okej je bila, tipicne Balea maskice. Sundjercic je sa Ali Expressa i okej je bio ali malo je bio tvrdji, sada koristim Ebelin i vrlo je mekan i cini mi se da lepse blenda proizvod. 
Dve paste za zube, obe su Colgate, max white optic ponovoljena kupovina i mislim da cu je kupovati do kraja zivota, sjajna pasta, zaista izbeljuje zube, sve preporuke. VZK bademovo ulje, koristila sam za kosu, divno je, kupicu ponovo. 
Ulja i lakovi, resavam ih se jer su neki potroseni a neki su se tako osusili, svi su bili sjajni, obozavala sam ove boje lakova. 
Ebelin dva sundjera za skidanje maske sam potrosila, stalno ih kupujem, trudim se da ne ostanem bez njih jer je skidanje glinene maske sa lica mnogo lakse sa ovim sundjerima. 

Koje proizvode ste vi potrosili ovog meseca? 

1 коментар:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3