среда, 1. мај 2024.

In-shower steal facial Pixi skintreats

Volim da pisem o Pixi Beauty proizvodima, volela bih da prensem tu magiju na svaku od vas, da osetite koliko je ovo dobar brend. Veganski brend, ne testira svoje proizvode na zivotinjama. Meni se dopada cela ideja kako Pixi Beauty napravi svoju pricu za svoje nove proizvode, svidja mi se i njihova pristupacnost kada im pisemo na drustvenim mrezama. Oseti se povezanost sa brendom kroz proizvode, neizmerno sam zahvalna sto sam na njihovoj PR listi, zahvalna sam kada mogu da vam prenesem svoje utiske o novim proizvodima.


Danas pricamo o jednom zanimljivom proizvodu a radi se o maski koja se koristi pod tusem i koja se pretvara iz gela u ulje. Ova maska cisti i hrani kozu, vrlo zanimljiva tekstura ali i zanimljiv proizvod koji treba da koristite pod tusem. Sadrzi 135ml sto je zaista dobra kolicina za masku za lice. Bez parabena, pogodna je za sve tipove koze. 
Moji utisci: Ovo je jedan zanimljiv proizvod koji je nov na nasem trzistu, ovde konkretno u Srbiji nisam primetila nista ovako novo i sveze. Pravo je osvezenje kada mozete da probate nesto sto jos nije stiglo na nasem trzistu. Maska pod tusem, koliko devojaka ovo zeli? Pa ima nas dosta sigurna sam. Najvise volim da izadjem iz tusa potpuno okupana i sveza, ova maska mi to pruza-zadovoljstvo. Maska se pretvara u ulje i nezno cisti kozu lica, obozavam osecaj kada sa lakocom u par pokreta ocisti moju kozu. Posle maske koza je divna na dodir i izgleda sveze. Ja to ocekujem od proizvoda, da mi koza izgleda zdravo i lepo, detaljno ocisceno i hidrirano ako je to moguce. Ako volite ulja ali i ako ih ne volite morate da probate jer cete promeniti svoje misljenje o uljima na licu. Jer ja jesam. Ranije nisam mogla da podnesem taj lepljiv efekat koji ulja ostavljaju medjutim sada ih obozavam. Pored ove maske narocito volim Pixi Rose ulje koje je fantazija. 

Da li koristite maske pod tusem? 

2 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3